недеља, 15. април 2018.

NovAge Men - савршено осмишљена нега мушке коже

Направите 4 велика корака ка младалачком изгледу коже

Пре три године, први пут се појавио Ecollagen сет, колекција за негу коже са биљним матичним ћелијама. Прерастао је у NovAge Ecollagen, и поред те колекције има још 5 колекција које су све усмерене ка специфичним проблемима коже (за бољу хидратацију, против бора, опуштене коже итд).

Стигла је и шеста, NovAge Men - намењена мушкарцима.

NovAge Men сет

Колекција циљано делује против бора, умора и чисти кожу.

ЦИЉ : БОРЕ 
Мушка кожа стари другачије од женске. Научници су доказали да протеин версикон игра значајну улогу у старењу мушке коже и доприноси настанку бора.

ЦИЉ : УМОР
Без енергије, младалачки сјај мушке коже претерано бледи, њен тонус слаби и појављују се фине линије и боре.

ЦИЉ : ЧИШЋЕЊЕ
Мушка кожа производи више себума и масније је, има крупније поре него женска кожа тако да привлачи више нечистоћа.    

САСТОЈЦИ :

БАОБАБ технологија против старења - савремени, биоактивни састоја NovAge Men колекције ревитализује кожу и значајно поправља тонус и еластичност.

ПРИРОДАН ЈАПАНСКИ УГАЉ - ненадмашан у чишћењу коже. Честице угља имају велике површине које извлаче и упијају нечистоће и сувишну масноћу тако да дубински чисте кожу.

ЕКСТРАКТ МАТИЧНИХ ЋЕЛИЈА БИЉКЕ COFFEA BENGALENSIS даје енергију - и то на ћелијском нивоу, активира ћелијски метаболизам и штити кожу. 
 
Осмишљен је тако да делује на знаке умора и старења. Кожа је после употребе освежена и подмлађеног изгледа. Клинички доказано дејство против умора када се користи као рутина. Садржи средство за прање, крему за подручје око очију, серум и лосион за лице. Користи се ујутру и увече. Производи су стандардне величине.

Нема коментара:

Постави коментар