петак, 03. новембар 2017.

Програм добродошлице у новембру 2017

Придружи се Oriflame-у и у наредна 3 месеца искористи ексклузивну могућност да поручиш најтраженије Oriflame производе за по само 399 динара*.


1. месец - Eleo сет
Откријте Eleo и открићете лепоту своје косе ! Луксузни шампон, регенератор и маска за косу са природним уљима аргана, руже и чичка и витамином Ф. Колекција за косу здравог сјаја и божанственог мириса. За све типове косе.

2. месец - Possess парфемска вода
Проткана је невероватно чулним нотама ilang ilanga које као да имају хипнотичку привлачност !

3. месец - Remington Ultimate сет за сушење и обликовање косе 
Преса за косу са керамичким плочама, са брзим загревањем, слим дизајном, четвороструким заштитним премазом  за фино обликовање и додатни сјај. 
Професионални фен за косу снаге 2300 W за савршени изглед твоје косе. 90% више јона омогућава лакше обликовање фризуре.КОРАК 1 - региструј се на сајту https://rs.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=15576 или ме контактирајте. Постајеш Oriflame консултант за лепоту и остварујеш право да поручиш производе са 20% попуста.

КОРАК 2 - бираш производе из текућег каталога и правиш своју прву поруџбину **

КОРАК 3 - уколико желиш да искористиш Oriflame специјални програм добродошлице,*** потребно је да поручиш производе у вредности од 100 бонус поена сваког месеца у току прва три месеца од твоје регистрације, која је по цени од 10 динара. *ако оствариш 100 бонус поена везано у прва три месеца од месеца старта, имаш могућност да поручиш Oriflame производ са летка за само 399 динара у поруџбини у којој је остварен услов.

** за све додатне информације можеш ме контактирати

*** за програм добродошлице се можеш квалификовати само као нови Консултант и у њему учествовати само једном. 

Добродошли у свет лепоте !

Александра 
aleksandra.oriflame.tim@gmail.com
063 36 72 73


Нема коментара:

Постави коментар