петак, 02. август 2013.

Oriflame BB крема - искуство из прве руке :)

Стигла је !

Узела сам Medium нијансу (то је у ствари natural beige) - нисам се много ни двоумила, овa нијанса је у Oriflame-у природна а и најпродаванија, па где сви ту и ...ja.
Паковање изгледа мини, иако је иста количина као пудери, 30 мл. Као што се види, долази у кутији, а сама амбалажа је пластична туба, као обојена крема VERY ME.

Али, не дајте се збунити, то није пудер, то није крема, то је све то заједно, плус нема уља, добро покрива црвенило на лицу, лагана је, штеди време и пудер..али ипак је на свој начин мени необична. Не сама крема, него идеја о ББ креми...

Зашто, питате се ви ?

Па зато што ја обожавам ове наше креме које прави Oriflame ! Ето зато. 

Уживам у свакодневном ритуалу чишћења и тонизирања коже, а када након тога нанесем крему за лице, ја сам баш, али баш задовољна тим осећајем. И када користим крему из Optimals колекције, и када користим Aqua Rhytham (ЧАРОБНА !), Ecollagen, Bioclinic.... и за сада, не постоји производ који ће то моћи код мене да промени..

Да ли ћу онда да користим овај производ ?

Хоћу, али само лети, када су врућине стварно несносне и када ми на памет не пада да ставим пудер, ма када ме мрзи и да помислим на шминкање (моја кожа је лети масна, зими комбинована)...хоћу, јер је стварно лагана, стварно лепо покрива, пристојна је цена, и лепо изгледа на лицу. А има и заштитни фактор 30 :)

Да ли ћу је препоручивати и коме ?

Хоћу, онима којима је скоро свака крема за лице добра, онима који још увек немају навику свакодневног коришћења млека, тоника, крема итд...млађима наравно, и највише онима који имају МАСНУ или КОМБИНОВАНУ кожу, као створена је за њих.

Цео дан ми је на лицу, цео дан сам у граду, на сунцу и цео дан је ок.. Нема коментара:

Постави коментар