субота, 31. март 2012.

Wellness by Oriflаme : Natural Balance Shake7 јединствених својстава Natural Balance шејкa


1.     Чисти  природни састојци у савршеној равнотежи

Угљени хидрати, масти и протеини у Natural Balance шејку потичу из грашка, јабука, јаја, млека, шипка и цвекле. Једна порција садржи 7,5 грама протеина - око 15 %  дневне дозе код просечне жене  док у исто време садржи само 3 % калорија. 

2.     Три одлична извора протеина ( грашак, јаја, сурутка )

Протеини из грашка, јаја и сурутке у посебним количинама у којима се налазе у  Natural Balance шејку, креирају профил аминокиселина који подсећа на људско млеко. Ово је сигуран знак да је Natural Balance шејк посебно осмишљен за оптималну људску исхрану.

3.     Висок садржај омега 3 есенцијалних масних киселина из јаја са оптималних профилом масти 

У Natural Balance шејк улазе само посебна јаја – јаја кокошака које су храњене семеном лана  - како би се повећао садржај омега 3 есенцијалних масних киселина у финалном производу. На овај начин се добија здрав и уравнотежен однос  1:5 омега 3 и омега 6 киселина у Natural Balance шејку.

4.     Низак гликемијски индекс редукује потребну за слаткишима и одржава концентрацију и висок ниво енергије.

Храна богата угљеним хидратима се може  класификовати као храна са високим, средњим и ниским гликемијским индексом. Све испод  55 се сматра ниским, а Natural Balance шејк има гликемијски индекс 28. 

Најсложенији облик угљених хидрата су дијететска  влакна. Дијететска влакна се не могу сварити и због тога уопште не обезбеђују енергију. С друге стране, одржавају добру функцију дигестивног тракта, смањују ниво лошег холестерола и поспешују осећај ситости. Natural Balance шејк садржи мешавину комплексних  угљених хидрата и влакана из шећерне репе, шипка и јабука.

5.     Патентирана формула доступна само у колекцији Wellness производа

Формулу је оригинално развио професор Стиг Стен за пацијенте који су се налазили на листи чекања за трансплатацију плућа или срца, или су се опорављали од такве операције. Захваљујући својим јединственим својствима и физиолошким ефектима, савршен је и за здраве људе. Како би се заштитила формула и спречило њено копирање, сада је патентирана и продаје је искључиво Oriflame.

6.     Само природни укуси

Како бисмо имали напитак који је што чистији и природнији, сви укуси ( јагода, ванила, чоколада ) су сасвим природни. Иако ово повећава цену производње, квалитет и укус Natural Balance шејка су бољи од других напитака овог типа на тржишту.

7.    Клинички  документовано безбедан, природан, делотворан и одржив губитак тежине


Клинички подаци показују да се приликом коришћења Natural Balance шејка поправљају сви биолошки маркери и долази до пратећег губитка тежине. Док би се већина компанија задовољила студијом у трајању од 6-8 недеља, Oriflame је одлучио да настави са документовањем како би илустровао безбедност и ефикасност Natural Balance шејка у одржавању тежине – можда нечему што је чак и важније од самог губитка тежине.
              
aleksandra.oriflame.tim@gmail.com
063 367273   

Нема коментара:

Постави коментар